Mobiele Surveillance

MIOS in combinatie met fysieke beveiliging

Controlerondes zorgen voor een sterk preventieve werking.

Je hebt écht alles gedaan om je bouwterrein, bedrijfsterrein, vastgoed of objecten optimaal te beveiligen. Zo heb je bijvoorbeeld een solide hekwerk aangebracht, hang- en sluitwerk geïnstalleerd én je hebt de Video Observatie Centrale (VOC) ingeschakeld. Maar, er ontbreekt iets! Weet je zeker dat je medewerkers het pand goed hebben afgesloten en het alarm hebben ingeschakeld? Dat ze alle ramen en deuren hebben afgesloten? Voor dit soort zaken bestaat een uitstekende oplossing: de Mobiele Surveillance van Eye Watch Security Group voor écht preventieve werking.

Professsioneel toezicht in de avond-, nacht- en weekenduren.

Wanneer je écht zeker van je zaak wilt zijn adviseren wij ons Mobiele Surveillance Team dat op variabele tijdstippen controlerondes in en/of om jouw bedrijfspand, bedrijfsterrein, vastgoed of object en controleert daarbij ramen, deuren, poorten en hekwerken. Verdachte situaties en onraad wordt geanalyseerd, teruggekoppeld met Video Observatie Centrale (VOC) en indien nodig wordt er actie ondernomen.

Ons Mobiele Surveillance Team houdt in de avond-, nacht- en weekenduren professioneel toezicht, signaleren vroegtijdig mogelijke onraad en nemen indien nodig gepaste actie. Onze ervaring leert dat ons Mobiele Surveillance Team in samenwerking met de MIOS een sterk preventieve werking heeft.

Onze specialisten voorzien je van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd en veel gedoe!

We bieden je een compleet pakket aan oplossingen voor het beveiligen van jouw medewerkers en terrein aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Tijdelijke Beveiliging, Sluitbegeleiding en de MIOS in combinatie met onze MIOS Zon Module. Wat je ook kiest, onze specialistische Video Observatie Centrale monitort alle locaties en systemen en komt bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

MIOS in combinatie met fysieke beveiliging.

TOP