Tijdelijke beveiliging

24/7 beveiligd, wanneer het jou uitkomt.

Vandalisme, diefstal en inbraak effectief tegen gaan.

MIOS is met uitstek geschikt voor tijdelijke projecten in de bouw, logistiek en vastgoed. Ons systeem is draadloos en kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen in diverse branches op verschillende locaties. Ben jij klaar voor het verschil dat MIOS maakt?

MIOS is dé kostenefficiënte oplossing bij tijdelijke beveiliging

MIOS is een graag geziene gast in de bouw, logistiek en vastgoed. Waarom? Nou, MIOS is hét mobiele camerasysteem van deze tijd!

Er zijn verschillende mobiele cameraconcepten op de markt. En deze zijn behoorlijk prijzig, is het niet de huurprijs, dan wel de levering. Moeten units verplaatst worden dan kost dat ook weer extra. Door slimme technologische innovaties toe te passen, hebben wij een eigentijds cameraconcept ontwikkeld; de MIOS. Een modern concept waarbij mobiliteit en flexibiliteit voorop staan. Stekker erin en draaien maar. Plug and Play. Dus zoals gezegd, gewoon van deze tijd.

MIOS is dé krachtpatser tegen inbraak, diefstal, vandalisme en brandstichting. Elke MIOS-box is uitgerust met intelligente detectiefuncties. Via vooraf in te stellen parameters alarmeert het MIOS-platform jou als directeur, projectleider, projectteam of onze videocentrale bij verdachte situaties. Hierdoor is de box uitermate geschikt voor (tijdelijke) locatiebeveiliging.

De jaarlijkse, kosteloze onderhoudsbeurt omvat o.a. software updates en vervanging van (ver)ouderde onderdelen. Wanneer een box defect of beschadigd raakt vindt service op afstand plaats of wordt de box vervangen.

MIOS bied meer!

Onze specialisten voorzien je van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd en veel gedoe!

We bieden je een compleet pakket aan oplossingen voor het beveiligen van jouw medewerkers en terrein aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SluitbegeleidingMobiele Surveillance en de MIOS in combinatie met onze MIOS Zon Module. Wat je ook kiest, onze specialistische Video Observatie Centrale monitort alle locaties en systemen en komt bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Op welke locatie's voelt MIOS zich thuis?

24/7 beveiligd, wanneer het jou uitkomt.

TOP