Sluitbegeleiding

Veiligheid en ontzorging in één

MIOS uitgebreid met échte mensen en échte ogen.

Wist u dat 80% van de alarmmeldingen veroorzaakt wordt door niet goed gesloten ramen en deuren, onoplettendheid van medewerkers, slijtage van signaleringssystemen of wilde dieren die sensoren triggeren. Voor dit soort meldingen wil je niet midden in de nacht gestoord worden. De specialisten van ons moederbedrijf Eye Watch Security Group zorgen ervoor dat u alleen bij ernstige incidenten gestoord zult worden. Dat is nog eens een fijne gedachte!

De alles-in-één service bundelt onze krachten.

Door gebruik te maken van onze dienst Sluitbegeleiding kun je de risico’s op brand, overval, inbraak en diefstal tot een minimum beperken. Door visueel gebruik te maken van MIOS kunnen wij o.a. bedrijfspanden, tankstations, risico-objecten en casino's op afstand mee sluiten. Door een vier-ogen-veiligheidspolicy te handhaven kan de centralist snel en adequaat reageren bij mogelijke incidenten. Het tactisch handelen bij een overval of ongeval is van levensbelang. Onze centralisten zijn getraind om op iedere situatie te anticiperen en alarmeren. De juiste protocollen worden direct in gang gezet om levensreddend te kunnen handelen.

Een sluitbegeleiding kan fysiek als visueel gebeuren waarbij onze beveiligers tijdens sluitingstijd een brand- en sluitronde fysiek of op afstand kunnen uitvoeren. De hedendaagse technieken hebben ervoor gezorgd dat wij  alarmsystemen op afstand kunnen in/uit schakelen. Het is ook mogelijk om deuren, slagbomen en hekwerken via onze Video Observatie Centrale te besturen.

Naast deze vorm van veiligheid kan onze surveillant zorgen voor de dagdagelijkse fysieke controlerondes en alarmopvolging.

De alles-in-één-service van MIOS.
Een groot voordeel is de flexibele alles-in-één-service van MIOS i.s.m. met ons moederbedrijf Eye Watch Security Group. Wij beveiligen en bewaken jouw bouwplaats, object of terrein compleet en daar heb je geen omkijken meer naar. MIOS kan ingezet en versterkt worden met bijvoorbeeld Objectbewaking, Mobiele Surveillance, Alarmopvolging, Receptie en Hospitality. Wat je ook kiest, onze specialistische centralisten monitoren alle locaties en alarmsystemen en komen bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd, gerapporteerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent!

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Maximale beveiliging op jouw locatie(s)

MIOS uitgebreid met échte mensen en échte ogen.

TOP