Very Important Objects (VIO)

Waarde en kapitaal beveiligd onder een toeziend oog

Luxe eigendommen direct beveiligen met MIOS

Luxe jachten, privé jets, waardevolle auto’s en kunstobjecten die tijdelijk tentoongesteld staan of juist tijdelijk gestald staan onder jouw dak en/of dagelijks veel publiek trekt zijn steeds vaker doelwit van brandstichting, vandalisme en criminaliteit. Hoe bescherm en beveilig je zo'n lastige omgeving?

MIOS is dé oplossing! Onze mobiele unit bewaakt 24 uur per dag en 7 dagen per week jouw waardevolle bezittingen. Zo is MIOS aangesloten op de Video Observatie Centrale, waar de beelden live worden bekeken door onze specialistisch getrainde centralisten. Bij onregelmatigheden ondernemen zij direct actie. Zo zijn jouw waardevolle items maximaal beveiligd!

Uw kostbare paarden live monitoren met MIOS

Tijdelijke bewaking van stallen of luxe paardentrailers, heb je daar al eens aan gedacht? Vaak staan jouw kostbare paarden afgelegen en staan er volop waardevolle goederen zoals zadels, hoofdstellen, halsters en toebehoren. Tijdens een concours is het niet prettig als je ruiter of groom gedurende de aanloop van een wedstrijd geconfronteerd wordt met diefstal, of erger nog dat jouw paard ernstig ziek is geworden.

Door gebruik te maken van MIOS is het 24/7 mogelijk om jouw persoonlijke bezittingen te bewaken en kun je gedurende je afwezigheid live monitoren of je paard rustig of onrustig is. Zo kun je altijd live monitoren via een app of jouw paard bijvoorbeeld verschijnselen vertoont van o.a. een koliek en tref je met MIOS de substantiële voorbereidingen tot de juiste balans tussen de gezondheid en rust van jouw paard. Ook wordt MIOS ingezet ter voorbereiding voor de naderende geboorte van een veulen.

Bewaking van beurzen en tijdelijke kunst objecten

Het tijdelijk tentoonstellen van luxueuze waardevolle kunst, objecten of voertuigen wordt door de mens nog steeds ervaren als amusement, rijkdom en passie. Waarbij uiteraard eigenaren graag volledig beschermt willen worden van negatieve invloeden van buitenaf. Om de eigendommen te beschermen en te bewaken is het belangrijk dat er vooraf disciplinaire beveiligingsmaatregelen worden ondernomen. MIOS bewaking is hierin een uitstekende oplossing om het live monitoren en bewaken van deze luxueuze eigendommen te waarborgen. Door o.a. gebruik te maken van de intelligente software 'abandoned/missing objects', is een detectie mogelijk welke geactiveerd wordt op het moment dat een object voor een bepaalde tijd binnen een bepaald veld blijft staan of weg gepakt wordt. MIOS is hierdoor uitermate geschikt om tijdelijke luxueuze waardevolle kunst, objecten of voertuigen te bewaken tegen vandalisme, brandstichting en diefstal.

MIOS een veilig idee!

Onze multidisciplinair office team staat klaar om samen met jou te zoeken naar de meest geschikte beveiligingsoplossing(en), voorzien je van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd en veel gedoe!

Doe de gratis check!

Wil jij weten of de beveiliging van jouw Very Important Objects goed geregeld is? Doe onze online check!

Voordelen van MIOS

✓ Mobiel, flexibel en kosten efficiënt.

✓ 24/7 monitoring.

✓ Effectieve observatie techniek.

✓ Directe inzet calamiteiten of alarmopvolging.

✓ Voorkomen van diefstal.

✓ Voorkomen van fraude.

✓ Voorkomen van brand.

✓ Traceren van onbevoegden.

✓ Groot zichthoek en detectiebereik.

✓ Aansluiting Video Observatie Centrale.

Levering van bewijsmateriaal (achteraf).

✓ Stabiel 5G netwerk, gekoppeld aan alle belangrijke netwerken.

✓ Plug & Play

✓ Jaarlijkse kosteloos onderhoud

Welke oplossing past bij Very Important Objects (VIO) beveiliging?

MIOS is mobiel, flexibel en kostenefficiënt.

TOP