24/7 Timelapse & Livestream

Zie wat je eerder nooit zag

MIOS en een (bouw)project: het beste van twee werelden!

Met onze krachtpatser laat je met elke vijf minuten (of meer) een kwaliteitsfoto – steeds de actuele status zien van jouw project. En het grote voordeel is: deze beelden zijn nadat het project is afgerond heel goed te gebruiken voor een timelapsefilm. Dit in tegenstelling tot de vaak beroerde kwaliteit van een live webcam. Hebben we je aandacht te pakken?

Waarom genoegen nemen met de grauwige pixelbeelden van een webcam, terwijl je de kracht van professionele camera’s kan inzetten voor een timelapse van uw bouwproject?

Full HD Streaming Video

Toon een live videostream vanaf jouw (bouw)project en deel wereldwijd jouw trots! Door de inzet van MIOS kun je live een video streamen en deze tentoonstellen op al jouw social media kanalen en bedrijfswebsite. Hierdoor zijn jouw prospecten, klanten, kopers en bezoekers altijd op de hoogte van de laatste feitjes, bouwontwikkelingen en de projectvoortgang. Je deelt live een impressie van jouw evenement, product, gebouw of tentoonstelling.

Overtuig stakeholders met een schitterende video!

De MIOS is in staat om haarscherpe timelapsefilms te produceren door de techniek die we in onze krachtpatser hebben gestopt. Samen met EyeMovement Media Producties, een professioneel videoproductiebedrijf, kunnen wij lange termijn projecten in de bouw voorzien van schitterende timelapses. Onze camera’s leveren uitmuntende beeldkwaliteit, in alle omstandigheden. En uiteraard is elke foto direct te zien in onze liveviewer, waar je ook bent!

Een timelapse is een video die is opgebouwd uit een grote reeks foto's die met een vaste interval zijn geschoten. Een timelapse opname van slechts twintig seconden kan al uit 500 afzonderlijke foto's bestaan! Hiermee kun je als projectleider, opzichter of aannemer opdrachtgevers visueel updaten omtrent een bouwproject.

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Maximale beveiliging op jouw locatie(s)

Vastgoed

Logistiek

Bouwterrein

Bedrijfsterrein

Haven

MIOS Timelapse, overtuig stakeholders doeltreffend.

TOP