Bedrijfsterrein

Zorg ervoor dat jouw bedrijfsterrein optimaal beveiligd is

Beveiliging op jouw bedrijfsterrein

Met de juiste terreinbeveiliging voorkomt je vandalisme, diefstal en brandgevaar. Veel grote terreinen liggen afgelegen, waardoor er weinig zicht is op eventuele criminaliteit. Maak gebruik van MIOS i.c.m. onze hoogwaardige beveiligingsmiddelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als het terrein onbemand is.

De terreinbewaking met infrarood detectie maakt het mogelijk om ook in het donker situaties goed te beoordelen. Er is geen kunstlicht meer nodig om het terrein zichtbaar te houden, wat scheelt voor de lichtvervuiling in de omgeving.

Door het grote bereik van MIOS krijgen onze Video Observatie Centrale-specialisten de mogelijkheid om een groot gebied met één camera in de gaten te houden. De situatie op jouw terrein wordt op afstand ingeschat, waardoor menselijke fysieke beveiliging verleden tijd is. De infraroodcamera’s zijn voorzien van een sirene en luidspreker die op afstand aangestuurd kunnen worden. Dit zorgt er meestal voor dat de criminelen schrikken en het terrein verlaten. Als er een situatie ontstaat waar wel opvolging nodig is, dan regelt Eye Watch Security Group dit.

Optimale beveiliging

Onze specialisten voorzien je van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd en veel gedoe!

Naast bedrijfsterreinbeveiliging bieden we je een compleet pakket aan oplossingen voor het beveiligen van jouw medewerkers en terrein aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SluitbegeleidingMobiele Surveillance en de MIOS in combinatie met onze MIOS Zon Module. Wat je ook kiest, onze specialistische Video Observatie Centrale monitort alle locaties en systemen en komt bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijfsterrein goed is beveiligd? Doe onze online check!

Voordelen van MIOS

✓ Mobiel, flexibel en kosten efficiënt.

✓ Units zijn eenvoudig te herplaatsen.

✓ Groot zichthoek en detectiebereik.

✓ Scherp nachtzicht.

✓ Beeld en beheer in eigen hand.

✓ Geen stroom? Check onze MIOS Zon Module.

✓ Geen vertraging met bewakingsdienst.

Levering van bewijsmateriaal

✓ Stabiel 4G netwerk

✓ Plug & Play

✓ Jaarlijkse kosteloos onderhoud

Welke oplossing past bij bedrijfsterreinbeveiliging?

Bedrijfsterreinen en MIOS: een gouden combinatie!

TOP