Meldkamer & Alarmopvolging

Wanneer veiligheid hand in hand gaat met snelheid en juist handelen

MIOS uitgebreid met échte mensen en échte ogen.

Wist u dat 80% van de alarmmeldingen veroorzaakt wordt door niet goed gesloten ramen en deuren, onoplettendheid van medewerkers, slijtage van signaleringssystemen of wilde dieren die sensoren triggeren. Voor dit soort meldingen wil je niet midden in de nacht gestoord worden. De specialisten op de meldkamer van ons moederbedrijf Eye Watch Security Group zorgen ervoor dat u alleen bij ernstige incidenten gestoord zult worden. Dat is nog eens een fijne gedachte!

De alles-in-één service bundelt onze krachten.

Een groot voordeel is de flexibele alles-in-één-service van MIOS i.s.m. met ons moederbedrijf Eye Watch Security Group. Wij beveiligen en bewaken jouw bouwplaats of terrein compleet en daar heb je geen omkijken meer naar. Zo kunnen de specialisten van Eye Watch Security Group je voorzien van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd. En vordert of verandert het bouwproject? Dan veranderen wij gewoon met je mee.

MIOS kan ingezet en versterkt worden met bijvoorbeeld brand-, sluit-, en openingsrondes, Mobiele Surveillance, Supply Chain Security en Toezichthouders. Wat je ook kiest, onze specialistische meldkamercentralisten monitoren alle locaties en systemen en komen bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Maximale beveiliging op jouw locatie(s)

Vastgoed

Logistiek

Bouwterrein

Bedrijfsterrein

High Value

Haven

MIOS uitgebreid met échte mensen en échte ogen.

TOP