Permanente beveiliging

MIOS is dé oplossing voor al jouw permanente beveiligingsvraagstukken.

MIOS is jouw beveiligingspartner!

Je vind onze MIOS door het gehele land binnen de logistiek, op bedrijfsterreinen, in havens en binnen de Very Important Objects. Je ziet ze vaak niet, maar onze MIOS boxen zijn er wel. MIOS wordt ingezet als een groot onderdeel binnen specifieke beveiligingsketens. Het zijn de extra ogen daar waar beveiligers niet kunnen komen.

MIOS is dé kostenefficiente oplossing bij permanente beveiliging.

MIOS is een graag geziene gast in de logistiek, op bedrijfsterreinen en in havens. Waarom? Nou, MIOS is hét mobiele camerasysteem van deze tijd!

MIOS is een eigentijds cameraconcept waarbij mobiliteit en flexibiliteit voorop staan. Plug and Play en draaien maar. MIOS is dé krachtpatser tegen inbraak, diefstal, vandalisme en brandstichting. Elke MIOS-box is uitgerust met intelligente detectiefuncties. Via vooraf in te stellen parameters alarmeert het MIOS-platform jou als directeur, projectleider, projectteam of onze videocentrale bij verdachte situaties. Hierdoor is de box uitermate geschikt voor permanente locatiebeveiliging.

MIOS is dé krachtpatser tegen inbraak, diefstal, vandalisme en brandstichting. Elke MIOS-box is uitgerust met intelligente detectiefuncties. Via vooraf in te stellen parameters alarmeert het MIOS-platform jou als directeur, projectleider, projectteam of onze videocentrale bij verdachte situaties. Hierdoor is de box uitermate geschikt voor permanente locatiebeveiliging.

MIOS bied meer!

Een groot voordeel is de flexibele alles-in-één-service van MIOS i.s.m. met ons moederbedrijf Eye Watch Security Group. Wij beveiligen en bewaken jouw locatie compleet en daar heb je geen omkijken meer naar. Zo kunnen de specialisten van Eye Watch Security Group je voorzien van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd. En vordert of verandert het project? Dan veranderen wij gewoon met je mee.

We bieden je een compleet pakket aan oplossingen voor het beveiligen van jouw medewerkers, terrein of objecten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SluitbegeleidingMobiele Surveillance en de MIOS in combinatie met onze MIOS Zon Module. Wat je ook kiest, onze specialistische Video Observatie Centrale monitort alle locaties en systemen en komt bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Maximale beveiliging op jouw locatie(s)

MIOS uitgebreid met échte mensen en échte ogen.

TOP