Haven beveiliging

Met MIOS gaan we criminaliteit en terrorisme in havens tegen.

Havenbeveiliging door MIOS

In de haven is altijd beweging, er is een constante stroom van inkomende en uitgaande goederen en personen. En dat brengt risico’s met zich mee. Daarom is er een strenge internationale wet- en regelgeving opgesteld voor beveiliging en toezicht in havens. Met de International Ship and Port Facility Security-code (ISPS-code) is de beveiliging van zeehavens aangescherpt tot het beveiligingsniveau van luchthavens. MIOS levert een groot aandeel binnen de Haven Security en handelt altijd volgende deze wet- en regelgeving.

Samen met Eye Watch Security Group bekijken wij de beste oplossingen die aansluiten bij jouw risicoprofiel. Met camerabewaking, toegangscontrole en ervaren havenbeveiligers gaan we criminaliteit en terrorisme tegen.

Optimale (niet zichtbare) beveiliging door MIOS

Dankzij MIOS en de aanvullende beveiligingsoplossingen worden onbevoegden snel opgespoord en tegengehouden. De ononderbroken actieketen – van de ontdekking van onbevoegden tot het aansturen van de beveiliging en/of de politie – maakt dit mogelijk. Onze specialisten voorzien je van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd en veel gedoe!

Doe de gratis check!

Wil jij weten of haven goed is beveiligd? Doe onze online check!

Voordelen

✓ Afschrikkende werking

Gedetailleerde risicobeoordeling
en maatwerk

Levering van bewijsmateriaal

Welke oplossing past bij havenbeveiliging?

Wil je graag alles weten over de MIOS en de mogelijkheden.

TOP