Logistiek beveiliging

Mensen, goederen en panden goed beschermd dankzij slimme detectiesoftware

MIOS camerabewaking als toepassing in de logistiek

Distributiecentra en de opslag van high value liggen vaak afgelegen gebieden en staan vol waardevolle goederen. Bovendien bevat een vrachtbrief vertrouwelijke informatie die je graag uit handen houdt van criminelen. Door de vele transportbewegingen, zware machines en hoge werkdruk zit een ongeluk in een klein hoekje. En wat dacht je van de brandveiligheid? MIOS is onderdeel van de juiste security- en safetymaatregelen en stelt je personeel, goederenstromen en pand veilig.

Optimale bewaking in beveiligingsprocessen

Dat dit ingewikkeld is, dat klopt. Is het daarom onmogelijk en onbeheersbaar? Zeker niet! De oplossing zit vaak in de integratie van VMS systemen en het organiseren van het interne netwerkwerkbeheer eromheen. MIOS is een standalone unit die als tussenschakel makkelijk in de integratie van VMS systemen toepasbaar is. MIOS is te gebruiken om de registratie van jouw logistieke beveiligingsproces 24/7 te monitoren.

Door talloze goederenstromen, eigen personeel en uitzendpersoneel dat in en uitloopt in het warehouse, is het vaak lastig om verdacht gedrag te signaleren. MIOS registreert jouw logistieke toegangsprocessen 24/7 en bewaakt de productfaciliteit waar nodig. MIOS is aangesloten op de Video Observatie Centrale van Eye Watch Security Group waar de beelden live worden bekeken door onze specialistische beveiligers. Bij onregelmatigheden ondernemen zij direct actie.

Onze office specialisten voorzien je van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd en veel gedoe!

High Value & logistieke bereidingsprocessen

TAPA, dat staat voor Transport Asset Protection Association and Certification, heeft als missie vrachtverlies binnen de supply chain van de klant zo veel mogelijk in te perken. Het creëert een supply chain met gecontroleerde en traceerbare producten binnen een kostenefficiënte en beveiligde omgeving. Het draait niet enkel rond technische en praktische aanpassingen, maar ook rond logistieke handelingen en beveiligingsopleiding. Ons moederbedrijf Eye Watch Security Group is TAPA gecertificeerd zodat je zeker weet dat de beveiliging in goede handen is. Met MIOS kunnen wij snel en adequaat uw beveiligingssysteem waarborgen bij storing of uitval.

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw logistiekbeveiliging optimaal is? Doe onze online check!

Voordelen

✓ Mobiel, flexibel en kosten efficiënt.

✓ Ongelukken op de werkvloer traceren.

✓ Effectieve aanvulling op toegangscontroles.

✓ Ladingen worden gevolgd van A t/m Z.

✓ Voorkomen van interne diefstal.

✓ Voorkomen van fraude.

✓ Voorkomen van brand.

✓ Traceren van onbevoegden.

✓ Groot zichthoek en detectiebereik.

✓ Beeld en beheer in eigen hand.

✓ Gekoppeld aan (plaatselijke) meldkamer.

✓ Levering van bewijsmateriaal (achteraf).

✓ Stabiel 4G netwerk

✓ Plug & Play

✓ Jaarlijkse kosteloos onderhoud

Welke oplossing past binnen de logistiekbeveiliging?

Wil je graag alles weten over de MIOS en de mogelijkheden.

TOP