Beveiliging zonder stroomvoorziening

Optimale bewaking met zelfvoorzienende beveiligingsoplossingen

Geen stroom om onze MIOS te voeden? Solar is de uitkomst!

"Het leven is mooi als de zon schijnt..." zong André van Duin ooit. En wij zijn het daar volledig mee eens! Want de zon is één van de natuurlijke elementen welke we inzetten voor jouw maximale beveiliging. Met de zon kunnen we aan jouw beveiligingsvraagstuk voldoen. Zonder stroom tóch een veilig gevoel.

Het zonnetje in huis

Wij van MIOS zijn innovatief en denken altijd vooruit. Ook denken we graag aan het milieu en proberen we hier gebruik van te maken. We hebben met ons technisch team een eigen MIOS Zon Module ontwikkeld. We zijn een van de weinigen in Nederland die dit kunnen bieden, uniek dus!

Onze MIOS Zon Module plaatsen we op een zonnige plek zodat deze altijd zal worden gevoed en kan blijven beveiligen. En ja, ook als er geen zon is zal MIOS gevoed worden door het licht. Hier maken we gebruik van onze geïntegreerde batterij-module, omvormer-module en zon-module. Zo ben je altijd voorzien van optimale beveiliging, ook als de zon even niet schijnt.

De alles-in-één-service van MIOS.
Een groot voordeel is de flexibele alles-in-één-service van MIOS i.s.m. met ons moederbedrijf Eye Watch Security Group. Wij beveiligen en bewaken jouw bouwplaats of terrein compleet en daar heb je geen omkijken meer naar. Zo kunnen de specialisten van Eye Watch Security Group je voorzien van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd. En vordert of verandert het bouwproject? Dan veranderen wij gewoon met je mee.

We bieden je een compleet pakket aan oplossingen voor het beveiligen van jouw medewerkers en terrein aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Permanement Beveiliging, Sluitbegeleiding en Mobiele Surveillance. Wat je ook kiest, onze specialistische Video Observatie Centrale monitort alle locaties en systemen en komt bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Maximale beveiliging op jouw locatie(s)

MIOS is het zonnetje in huis!

TOP