Bouwterrein beveiliging

Voor beveiliging én projectmanagement

Beveiliging op jouw bouwterrein

Gereedschap, machines en bouwmateriaal. Een mooie buit voor mensen die niets te zoeken hebben op jouw bouwterrein. MIOS is het onopvallende oog dat efficiënt waakt over jouw eigendommen. Gecombineerd met onze flexibele alles-in-één-service ben je optimaal beveiligd. Wij leveren maatwerk waar nodig en zijn altijd flexibel. Vordert de bouw of verandert de locatie? Dan veranderen wij mee.

Optimale beveiliging

Onze specialisten voorzien je van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd en veel gedoe!

Naast bouwterreinbeveiliging bieden we je een compleet pakket aan oplossingen voor het beveiligen van jouw medewerkers en terrein aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SluitbegeleidingMobiele Surveillance en de MIOS in combinatie met onze MIOS Zon Module. Wat je ook kiest, onze specialistische Video Observatie Centrale monitort alle locaties en systemen en komt bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bouwterrein goed is beveiligd? Doe onze online check!

Voordelen van MIOS

✓ Mobiel, flexibel en kosten efficiënt.

✓ Units zijn eenvoudig te herplaatsen.

✓ Groot zichthoek en detectiebereik.

✓ Scherp nachtzicht.

✓ Beeld en beheer in eigen hand.

✓ Geen stroom? Check onze MIOS Zon Module.

✓ Geen vertraging met bewakingsdienst.

Levering van bewijsmateriaal

✓ Stabiel 4G netwerk

✓ Plug & Play

✓ Jaarlijkse kosteloos onderhoud

Welke oplossing past bij bouwterreinbeveiliging?

Wil je graag alles weten over de MIOS en de mogelijkheden.

TOP