Supply Chain Security

MIOS i.c.m. strenge TAPA eisen.

Werken volgens strenge TAPA eisen is voor MIOS een eitje.

Wanneer u als logistiek dienstverlening een grote verantwoordelijkheid heeft over de veiligheid van uw producten is MIOS dé oplossing. Zo is MIOS een graag geziene toevoeging in grote veiligheidsschakels van meerdere grote (internationale) opdrachtgevers in de high-value industrie.

Een waardevolle toevoeging binnen de strenge TAPA eisen.

Ons moederbedrijf Eye Watch Security Group werkt reeds voor meerdere grote (internationale) opdrachtgevers in de high-value industrie en wordt jaarlijks geaudit op branchespecifieke en veelal hoge veiligheidseisen. De jarenlange expertise op dit vlak in combinatie met gespecialiseerde en getrainde beveiligers zorgt voor een waardevolle aanvulling binnen jouw high-value industrie.

TAPA / AEO
De beveiligers van  Eye Watch Security Group werken voor diverse opdrachtgevers volgens zeer strenge TAPA eisen. Of het nu gaat om de TSR- of FSR standaarden, Eye Watch Security Group werkt binnen de TAPA certificering op alle drie de niveaus, al naar gelang de wensen van de opdrachtgever. Bedrijven die zich bezighouden met internationale handel krijgen te maken met de securityprogramma’s ‘Authorized Economic Operator’ (AEO) op het gebied van douane en ‘Known Consignor’ voor luchtvracht. Ook voor deze programma’s voldoen de beveiligers van Eye Watch Security Group aan alle eisen.

Als onderdeel van deze strenge beveiliging wordt MIOS ingezet als het extra oog daar waar de beveiligers lastig kunnen observeren. Denk hierbij aan grote havens en grote warenhuizen. Door onze eigen intelligente technieken zoals gezichtsherkenning en people counting, zorgen we voor een effectief lager aantal aan diefstallen.

De alles-in-één-service van MIOS.
Een groot voordeel is de flexibele alles-in-één-service van MIOS i.s.m. met ons moederbedrijf Eye Watch Security Group. Wij beveiligen en bewaken jouw high-value opslag compleet en daar heb je geen omkijken meer naar. Zo kunnen de specialisten van Eye Watch Security Group je voorzien van het ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering ervan. Wij nemen de zorg uit handen en denken graag met je mee. Dat scheelt je kostbare tijd. En vordert of verandert het bouwproject? Dan veranderen wij gewoon met je mee.

MIOS kan ingezet en versterkt worden met bijvoorbeeld brand-, sluit-, en openingsrondes, Mobiele Surveillance en Toezichthouders. Wat je ook kiest, onze specialistische meldkamercentralisten monitoren alle locaties en systemen en komen bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent! 24/7, 7 dagen in de week.

Informeer naar alle mogelijkheden. Wij adviseren je graag!

Maximale beveiliging op jouw locatie(s)

MIOS als schakel binnen de strenge veiligheidseisen.

TOP