Tijdelijke beveiliging

Veiligheid boven alles

Geef ongenode gasten zoals inbrekers of ‘avonturiers’ geen kans op jouw terrein.

Jaarlijks veroorzaken inbraak en vandalisme voor miljoenen euro’s schade. Door te zorgen dat jouw bouwplaats of terrein goed beveiligd is, voorkom je dergelijke schade. En dat geeft een veilig en gerust gevoel. 

Voor bouwplaatsbeveiliging, gebouwbeveiliging en terreinbewaking maakt de MIOS gebruik van slimme cameratechnieken en een nauwkeurig detectiesysteem. Ongenode gasten en ongeregeldheden worden direct opgemerkt. De bewakingsbeelden worden dag en nacht nauwlettend in de gaten gehouden door onze eigen meldkamer en dat betekent dat wij snel kunnen handelen bij incidenten en de pakkans zeer groot is.

Onze alles-in-één service neemt zorg uit handen.

Een groot voordeel is de flexibele alles-in-één service van MIOS. Wij beveiligen en bewaken jouw bouwplaats of terrein en daar hoef je amper wat voor te doen. Van ontwerp van het beveiligingsplan tot de uitvoering, wij nemen jou de zorg en het werk uit handen. Dat scheelt kostbare tijd. En vordert of verandert het bouwproject? Dan veranderen wij gewoon met je mee. 

Heb je een locatie met stroomvoorziening of ontbreekt deze? Wil je indoor beveiliging of heb je juist een XXL bouwterrein? Voor iedere locatie is er een passend systeem. Wat je ook kiest, de ervaren meldkamercentralisten van MIOS monitoren alle systemen en komen bij onverwachte gebeurtenissen direct in actie. Onbevoegden worden onmiddellijk verwijderd en elke melding wordt persoonlijk gecontroleerd om vals alarm uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met minimale inspanning van jouw kant maximaal beveiligd bent!

Waar kan de MIOS worden ingezet?

Vastgoed

Logistiek

Bouwterrein

Bedrijfsterrein

High Value

Haven

Wil je graag alles weten over de MIOS en de mogelijkheden.

TOP