Veiligheid

begint bij MIOS

Met jarenlange ervaring in het beveiligen van uiteenlopende locaties, weten wij dat er geen standaardoplossingen bestaan. Onze camera's, ontwikkeld door ervaren beveiligers, hebben oog voor elke centimeter van uw terrein. Wij geloven dat maatwerk de sleutel is tot optimale beveiliging en werken graag samen met u om de beste oplossingen voor uw project te realiseren.

Uw veiligheid

Onze service

Snelle beveiliging

Voor 16.00 uur besteld, morgen beveiligd

Adequate opvolging

Ons team reageert snel en effectief

Toezichtcentrale

Live monitoring van de camerabeelden

Innovatie

Pioniers in de beveiligingswereld

Deskundige service

Advies voor ieder beveiligingsvraagstuk

Overal beschikbaar

Leverbaar door heel Nederland

Intelligent

Snel én gebruiksvriendelijk

Zorg er samen met MIOS voor dat jij je organisatorische maatregelen of meerdere bouwprojecten gelijktijdig op afstand perfect kan monitoren en zo in control bent. Reken af met in- en externe onzekerheden die de realisatie van de doelstellingen in gevaar kunnen brengen. Monitor eenvoudig alle zaken omtrent beveiliging, bewaking, veiligheid én regelgeving met MIOS bouwdetectie. Een zelfstandig denkende unit boordevol innovatieve softwarematige oplossingen. Zo beheert elke unit 5G data met roaming en de SIM-kaart zorgt voor toegang tot alle belangrijke netwerken.

MIOS is de ideale oplossing voor alle bouwterreinen, havens en maatregel tot tijdelijke objectbeveiliging.

24/7 beveiligd

Altijd en overal

Overal en 24/7 kun je de voortgang van je project monitoren dankzij onze app. Of het nu gaat om tijdelijke nieuwbouw, bouwterreinen, bedrijfsterreinen, havens, preventiemaatregelen of tijdelijke objectbeveiliging, MIOS maakt het eenvoudiger dan ooit.

MIOS is dé oplossing voor livestreams om projecten te monitoren of te evalueren, bijvoorbeeld tijdens een verkoopmeeting. Stream de voortgang van je project naar verschillende social media kanalen of je website om de interesse van klanten, toepasselijk publiek of mogelijke kopers te wekken.

MIOS verzekert je van 24/7 bewaking via onze (VOC) Video Observatie Centrale. Heb je een groot terrein, vastgoed of verkoopplannen? Breid dan je netwerk uit met volledig mobiele en met elkaar communicerende MIOS units. Zo heb je altijd overzicht en mis je geen moment.

Onze tevreden opdrachtgevers

Alles onder één dak!

MIOS is een in huis ontwikkeld camerasysteem van Eye Watch Security Group. Het beveiligingsbedrijf is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in specialistische beveiligingsvraagstukken zoals Supply Chain Security, Mobiele Surveillance, Alarmopvolging en brand- en sluitrondes. De MIOS in combinatie met een van deze diensten zorgt voor een doeltreffend en krachtige manier van 24/7 beveiliging op uw locatie.

Plug & Play

Mede dankzij onze specialistische kennis en ervaring in de beveiliging hebben wij het eigentijdse cameraconcept MIOS weten te ontwikkelen. Een modern concept waarbij mobiliteit en flexibiliteit voorop staan. Stekker erin en draaien maar. Plug & Play. Zo makkelijk kan het zijn!

MIOS

Mobiel Intelligent Observatie Systeem

Jouw extra oogje in het zeil

TOP